Let op: dit artikel is bestemd voor scholen die lid zijn van GGZ Ecademy.

Helpdesk en support
Waar kan ik terecht met vragen over het CLP en de leerproducten?Studenten met vragen over het CLP en de leerproducten kunnen terecht bij de contactpersoon binnen de school. Vragen van studenten kunnen niet door GGZ Ecademy in behandeling worden genomen.
Toegang tot Centraal leerplatform GGZ Ecademy

Hoe kan ik me registreren en aanmelden bij Centraal leerplatform GGZ Ecademy?
Klik hier voor de juiste instructie.
Bij de eerste keer aanmelden vanuit onze eigen ELO, kom ik niet op de juiste pagina. Wat moet ik doen?    Controleer of je POP-UP Blokker aanstaat en zet deze uit of noteer de pagina van het leerproduct als veilige website die pop-ups mag openen. Nu zal wel het aanmeldformulier openen als je op de link klikt. Deze problemen worden het meest gemeld door gebruikers van Blackboard.
Deelnemer-aanmeldsleutels

Waar kan ik een deelnemer-aanmeldsleutel krijgen?
De deelnemer-aanmeldsleutels worden door de school gekocht en door de school uitgereikt aan de studenten.
Hoelang is mijn deelnemer-aanmeldsleutel geldig?
De aanmeldsleutel is 4 jaar geldig. De school bepaalt op welke datum de geldigheidstermijn start. Als de geldigheidstermijn is verlopen heb je geen toegang meer tot de leeromgeving.