Let op: dit artikel is bestemd voor scholen die lid zijn van GGZ Ecademy.

Helpdesk en support
Waar kan ik terecht met vragen over het CLP en de leerproducten?Studenten met vragen over het CLP en de leerproducten kunnen terecht bij de contactpersoon binnen de school. Vragen van studenten kunnen niet door GGZ Ecademy in behandeling worden genomen.
Toegang tot Centraal leerplatform GGZ Ecademy
Hoe kan ik me registreren en aanmelden bij Centraal leerplatform GGZ Ecademy?
Klik hier voor de juiste instructie.
Deelnemer-aanmeldsleutels
Waar kan ik een deelnemer-aanmeldsleutel krijgen?
De aanmeldsleutels voor studenten (zogenaamde deelnemer-aanmeldsleutels) worden door de school gekocht en door de school uitgereikt aan de studenten.
Hoelang is mijn deelnemer-aanmeldsleutel geldig?
De deelnemer-aanmeldsleutel is 4 jaar geldig. De school bepaalt op welke datum de geldigheidstermijn start. Als de geldigheidstermijn is verlopen heb je geen toegang meer tot de leeromgeving.
Beschikbare leerproducten en resultaten
Hoe krijg ik toegang tot een leerproduct?Als je je aanmeldsleutel hebt verzilverd kun je inloggen in de leeromgeving. Let op: na het inloggen in het portaal moet je nog inloggen in de leeromgeving door op de tegel te klikken.
Zit je eenmaal in de leeromgeving dan zie je onder de button Catalogus alle beschikbare leerproducten. Klik op de letter i voor meer informatie of schrijf je in.
Op de Home-pagina vind je alle leerproducten waarvoor jij je hebt ingeschreven.
Hoe kan ik mijn resultaten zien?Als je bent ingelogd in de leeromgeving kun je rechtsboven op je naam klikken. Daar kies je Resultatenoverzicht. Je ziet dan alle leerproducten die jij hebt gevolgd.
Waar kan ik een evaluatie invullen?Aan het einde van ieder leerproduct wordt je gevraagd een evaluatieformulier in te vullen. Deze informatie gebruikt GGZ Ecademy voor het verbeteren van haar producten.
Mijn internetbrowser ondersteunt geen flash, wat nu?
Als je internetbrowser geen flash ondersteunt, dan kunnen onze oudere producten die met flash gebouwd zijn foutmeldingen geven. De voortgang van de module wordt dan niet opgeslagen. Klik hier voor meer informatie