Ja, dit is mogelijk, indien je scherm groot genoeg is om de tekst, afbeeldingen en videos goed weer te geven.

Als je een leerproduct van het Centraal leerplatform GGZ Ecademy op een tablet of smartphone wilt bekijken kun je het beste gebruik maken van de app "GGZ Ecademy leeromgeving". Deze kun je gratis downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store.

Let op: je kunt je via de app niet registreren. Dit moet je altijd via de browser doen op je smartphone, tablet of computer.